Mesoterapi

Ved Mesoterapi tilføres naturlige ingredienser som vitaminer, hyaluronsyre, peptider, mineraler og antioksidanter inn i hudens midterste lag. Dette er med på å gi fukt, og til å stimulere til dannelse av kollagen og elastin, som er to viktige proteiner i huden. Huden blir frisk og glødende. Den mest effektive måten å tilføre huden disse næringsstoffene på er gjennom mikroinjeksjoner med en meget tynn spiss eller en EasyGlow beholder eller mesogun eller med dermapen behandling.
Mesoterapi er et godt alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner, det gir et svært naturlig resultat og kan brukes til å behandle blant annet: Slapp, tørr hud , pigmentflekker , rynker, fine linjer, akne arr, solskader, Cellulitter og hårtap.
Mesoterapi kan benyttes på ansikt, bryst, hals, hender, mage, innsiden av armer og lår.
Det anbefales å gjøre en kur på minimum 3 behandlinger for best effekt (helst 3-6) med 1-2 uker mellom. Deretter bør man ha en vedlikeholdsbehandling hver 3. måned for å opprettholde resultatet.
Effekten sees allerede etter 3-7 dager etter behandling.


Hva er Mesoterapi
Mesoterapi er en relativ ny estetisk behandlingsform som er blitt svært populær nå i Norge.
Mesoterapi må ikke forveksles med Botox eller fillere, dette er helt naturlige ingredienser som finnes i gode medisinske hudkremer. Forskjellen er at serumet/ingrediensene kommer gjennom den tykke membranen i huden der kremene ikke når inn ved hjelp av små stikk eller i kombinasjon med dermapen behandling.
Når huden får tilført ulike næringsstoffer, har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen og er med på å forebygge aldring av huden.
Vi bruker ampuller som består av ulike ingredienser satt sammen spesifikt for å behandle ulike indikasjoner elker vi mixer spesialtilpasset cocktails, vi bruker veldokumenterte produkter fra Mesoestetic og fra Fusion.
Mesoterapi er ansett som en veldig trygg estetisk behandling og har blitt utført siden 1950-tallet, det brukes over hele verden til å behandle ulike medisinske tilstander og til forbedring av hud. Det er kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjennoppbygging (collagensyntesen).
Det benyttes forskjellige typer til forskjellige tilstande og tilpasses hver enkelts behov og ønske.

Er det vondt?
Man får bedøvelse i form av lokalbedøvende salve før behandlingen om det ønskes, men anbefales helst uten. Noe svie i forbindelse med injisering av stoffet vil forekomme, men selve behandlingen er unnagjort på ca 15-30 min.

Kontraindikasjoner
• Gravide/ammende
• Blodfortynnende
• Nedsatt immunforsvar
• Eksem
• Ved pågående infeksjon
• Allergi mot stoffet
• Betennelse i huden

Etter behandling
En kan få små hevelser i området der produktene er satt, disse går imidlertid bort etter kort tid. Enkelte ganger kan en få blåmerker som varer ca en uke. Man kan gjennoppta daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen og kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen. 

Create your own website - Get more