NYESTE INNEN FETTREDUKSJON UTEN KIRURGI

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.
Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.
Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

FETTCELLENE ER BORTE FOR GODT
Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

HVA ER KAVITASJON?
Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.
Ultralyd får fettcellene til å vibrere
En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
Boblen får fettcellens membran til å briste
Fettet transporteres vekk.

FOR BEST RESULTAT:

DRIKKE MYE VANN

Det er viktig og drikke mye vann både før og etter behandling. Fettcellene må være fyllt opp med væske slik at de lettere når kokepunktet. Godt med væske vil også gjøre at lymfevæsken flyter lettere, og transporten av fett øker.

FÅ OPP PULSEN

Etter behandling er det viktig å være litt aktiv, helst innen tre timer. Anbefalt er 30-60 minutter. Rask gange, gå motbakker, intervall o.l

LITE KARBOHYDRATER

Ikke spis rett før behandling, da det sinker prosessen med å få fettet ut av kroppen. Samme gjelder med karbohydrater og kunstige tilsetningsstoffer. Gjelder også etter behandling.

KICKSTART BEHANDLINGEN

Etter behandling er det viktig å få fettet raskest mulig ut av kroppen. Vi anbefaler derfor alle kunder til å gå på en ni dagers kickstart i forbindelse med behandlingen.

This site was made with Mobirise